Capçalera 50 anys Mort Francesc Pujols
Fundació
Francesc Pujols
Catàleg
Activitats
Enllaços
Notícies
Contacte
 
Subscriu-t'hi si vols rebre les nostres novetats


  COM SI ENTRÉS EN UNA PÀTRIA de Josep Maria Miró a partir de textos de Joan Maragall

  17/10/2010 - 19:00
  On:
  La Torre de les Hores (c. Mur, 63 - Martorell)

  Sinopsi: Josep Maria Miró es val dels poemes i d'altres materials en prosa de Joan Maragall per mostrar-nos la visió que tenia el poeta de temes com Catalunya-Espanya i de fets històrics com la Setmana Tràgica o l'execució de Ferrer i Guàrdia. Però sobretot, Com si entrés en una pàtria ens acosta i ens fa pròxima la figura de Maragall. Una posada en escena elegant i acurada per descobrir textos que obren lectures i reflexions encara contemporànies.

  Autoria i direcció escènica Josep Maria Miró, a partir de textos de Joan Maragall Intèrprets Mireia Chalamanch i Oriol Genís Espai escènic Enric Planas Música i espai sonor Maria Andreu Vestuari Anna Estany Il·luminació Xavi Valls Moviment Roberto G. Alonso Coordinació Noemí Vilaseca. Una coproducció del Festival Lola amb la Fira Mediterrània de Manresa i l'Espai Betúlia de Badalona.

  Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Martorell i la Fundació Francesc Pujols.

  Col·laboradors
  © Fundació Francesc Pujols | adm@fundacio-francescpujols.cat | aTotArreu.com
  "L'elaboració d’aquesta pàgina ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes per a la creació o renovació de pàgines web sobre literatura catalana l’any 2006".